ZMAGUJTE NA SPLETU

Vaše ime *

Vaš e-mail: *

Kontaktna številka: *

* obvezna polja

Reši kviz:

SPLETNE STRANI

Zaupajte izdelavo, prenovo ali oblikovanje vaše spletne strani ekipi strokovnjakov in pridobili boste kakovostno spletno predstavitev svojega podjetja, ki vam bo služila kot učinkovito marketinško orodje. Cenovno ugodno, učinkovito, strokovno in v kratkem času, vam izdelamo spletno stran, ki bo prodajno naravnana. Priskrbite si profesionalno spletno predstavitev vašega podjetja.

Moderne spletne strani

Naše spletne strani vsebujejo:

HTML

CSS

PHP

JS

spletne strani
Izdelava spletne strani je postopek, ki obsega veliko mero planiranja. V našem podjetju vas poslušamo in skupaj ugotovimo, kakšne so vaše potrebe in zahteve. Sestavimo plan za arhitekturo spletne strani in vašo idejo prilagodimo našim. V sodelovanju z vami določimo domeno in paket gostovanja. Izberemo design po vaši meri (na osnovi CGP) in se lotimo postavitve in izdelave spletne strani. Ko je spletna stran dokončana, jo testiramo in vam jo posredujemo v predogled. Po vaši potrditvi spletno stran objavimo. Torej v kolikor še nimate spletno stran, ste na pravem naslovu.

Preverite cenik

Prenova spletne strani je, prav tako kot izdelava nove spletne strani, zelo zahteven postopek. Pri prenovi, gre za spremembo že obstoječe spletne strani, torej izbira domene in gostovanja nista pomembni. Vsekakor pa domeno in gostovanje na vašo željo spremenimo. Postopek prenove strani začnemo prav tako s poslušanjem vaših idej in zahtev. Naredimo podrobno analizo obstoječe spletne strani. Določimo design (na osnovi CGP) in pričnemo s prenovo. V kolikor stara spletna stran ne omogoča implementacijo CMS programske opreme, vam spletno stran postavimo na novo.

Preverite cenik

izdelava spletne strani

V naši ponudbi najdete vse od osnovne spletne strani do mobilnikom prijazne ali t.i. responsive spletne strani. Ponujamo vam tudi pakete OSNOVNI, OPTIMUM, NAPREDNI in MASTER. Več o ponudbi in cenik za spletne strani najdete tukaj.

Brezplačno analiziramo vašo spletno stran in vam pripravimo personalizirano ponudbo! Samo izpolnite spodnji obrazec, vpišite naslov svoje spletne strani in analiza s ponudbo bo pri vas v manj kot enem delovnem dnevu.

     

Vaš e-mail: *

Vaše sporočilo